6 hónapos transzformatív coaching program

Csúcsteljesítmény

Mi lenne, ha te lennél a legjobb abban amit csinálsz? Mi lenne, ha olyan karriert építenél, amit igazán szeretsz? Olyat, ami nem csak jól fizet, de számít is, amit csinálsz. Segítek mélyen megérteni a karriered, rávilágítani a szenvedélyedre és kifejleszteni azokat a készségeket és erőforrásokat, amikre szükséged van ahhoz, hogy a legjobban teljesíts.

Hiedelemrendszer

A közös munka során segítek megérteni, hogy mi tartott vissza a múltban és felülírni a korlátozó hiedelmeid. Támogatlak az új rendszer létrehozásában, amellyel új és jobb eredményeket érhetsz el. Nem számít mennyire vagy elfoglalt, az sem, hogy min mentél keresztül a múltban. Az új perspektíva által a jelenből a vágyott jövő felé haladhatsz.

Mire számíthatsz?

Mindig meglátta a szavaim mögött bújkáló lényeget és ezáltal, az ülések során sikerült olyan felismerésekre rávezetnie a megfelelő kérdésekkel, amelyek nagyon sokat lendítettek előre a célom elérésében. A folyamatot sikeresen zártuk, az ő segítő támogatásával legyőztem az akadályokat, amelyek átlépése az elején elképzelhetetlennek tűnt számomra. Hálás vagyok érte! Csak ajánlani tudom őt mindenkinek!

Hegedüs Kinga, HR

Csak egyféle siker létezik.

Ha úgy tudod élni az életedet, ahogyan te szeretnéd.

Nem kell választanod a siker és a boldogság között.

Ne mondj le erről, amíg nem beszéltünk.

A 6 hónapos transzformatív coaching program célja, hogy olyan támogatást kapj, amivel képes vagy kihozni a legtöbbet magadból, karrieredből és az életedből. Ez a folyamat sokkal inkább maratoni futás, mint sprint. Eltér a szokványos célorientált coachingtól, mivel ebben a folyamatban a jelentős változás a cél személyes és/vagy szakmai szinten. Nagy hangsúlyt kap az önismeret, a gondolkodásmód, a hitrendszerek és a készségek fejlesztése.
Az együttműködés során végig követjük a munkamenetek során zajló eseményeket és a haladást. Valamint telefonos és e-mail kapcsolatban állunk majd, így hétköznapi módon beszélhetünk arról, hogy mi működött vagy mi nem és melyek a következő lépések. Nem utolsó sorban pedig rengeteg energia és aha-élmény, ami elengedhetetlen egy fantasztikus átalakulásban.

*A fent említettek csupán kiindulópont, az ingyenes konzultáción közösen fogjuk személyre szabni.

Keress bátran és foglald le a térítésmentes online konzultációt.

olahadamcoaching@gmail.com