Be Unlimited

Transzformatív coaching

Válj a legjobb önmagaddá, vagy még annál is jobbá!

Tedd fel magadnak a kérdést...

Az vagy, aki valójában lenni akarsz?

Olyan életet élsz, amire mindig is vágytál?

Van-e bármi JÓ okod arra, hogy ne válj a legjobb önmagaddá?

Mindenkiben ott rejlik a legjobb önmaga!
Egyedi és párartlan személyiség vagy. Senki sem tudhatja tőled jobban, hogy milyen a te cipődben járni. Sosem volt még egy ugyanolyan ember, mint te és biztosíthatlak, hogy nem is lesz. Az életutad, a tapasztalataid összessége, gondolataid, érzéseid, szellemi valód és genetikád is egyedülálló. Éppen ezért a saját utadat kell járnod és a saját történetedet megírnod. Mindezt úgy érti meg, ha közben összhangban élsz a legjobb önmagaddal.
Ezt az életet csak egyszer élheted le, csak egy lehetőséget kaptál erre. Ugyanakkor nincs semmiféle szabály, hogy ezt csak olyan módon élheted, ahogyan most is teszed. Mindig van lehetőség javításra, tökéletesítésre és fejlesztésre.
Ha készen állsz erre, akkor a legjobb helyen vagy.

RÓLAM

Nagy célom volt, hogy létrehozzam azt a coaching programot, ami hozzásegíthet bárkit egy valódi átalakuláshoz. 2021 tavaszán vágtam bele, sokszor erőn felül coacholtam és akár ingyen is. A cél a kellő tapasztalat megszerzése és az esettanulmányok megvalósulása volt. Több száz coaching óra és hosszú hónapok kelletek mindehez. Izgalmas időszak volt, de minden perce megérte!

7 kulcsfontosságú területet érintünk

Munka

Segítek neked felismerni, hogy a legjobb énedet nyújtod-e a munkádban. Ha nem lehetsz önmagad a munkádban, értékes időt vesztegetsz el az életedből.

Kapcsolatok

Érinteni fogjuk az értékeidet, szerelmi és családi kapcsolataidat. Ám ez a terület(is) rólad fog szólni, mivel az egyetlen személy akit irányíthatsz, az te magad vagy.

Társadalmi élet

Megvizsgáljuk a társadalmi életedet a készségeid felmérésével, és azzal foglalkozunk majd, hogy hogyan formálhatod meg a legjobb énedet a külvilág számára is.

Személyes élet

Terítékre kerül az önmagaddal való törődés, a belső monológod, illetve a szenvedélyeid kiélése a hobbijaidon keresztül.

Tanulás

Ha felfedezed azt a témát, amely szenvedélyesen érdekel, akkor tudsz és akarsz is tanulni. Meg kell találnod tehát, hogy mi az, ami mélyen érdekel.

Egészség

Az egészséged alapvető fontosságú. Ahhoz, hogy a legjobb formában legyünk, a lehető legjobban kell éreznünk magunkat. Elengedhetetlen tehát, hogy ügyeljünk az egészségünkre.

Spirituális fejlődés

Úgy gondolom, hogy a spirituális életünk az alapja minden más dolognak az életünkben. Itt formálódnak az értékeink, az integritásunk és az, hogy hogyan bánunk másokkal.

KORÁBBI Ügyfelek MONDTÁK

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Hogyan tudok jelentkezni a programra?

A Be Unlimited programra kizárólag olyan személyek tudnak jelentkezni, akikkel korábban már dolgoztam együtt bármelyik másik programomban.

Mennyibe kerül a Be unlimited coaching folyamat?

Személyre szabottan dolgozom az ügyfeleimmel, így a folyamat menete és részletei az első konzultáción kerülnek megbeszélésre.

Jelenleg milyen privát coaching programok érhetőek el?

Be Unlimited és a 3 napos intenzív deep coaching.

Mennyi ideig tart a Be unlimited coaching program?

A program hossza 12 hónap.