"Amikor a hullámok összecsapnak felettem, lemerülök gyöngyöt halászni."

Megközelítésem

A munkám a forrásra összpontosít, nem pedig a megjelenő tünetre. A tünetek(következmények) nagyszerű útmutatók, de a csak rájuk való összpontosítás egy csapda, amely nem hoz valódi és tartós változást.
Ha tudatosságot teremtesz, és megoldod a mélyebb programozást, a tünetek megszűnnek, mert az őket tápláló forrás már nem létezik. És ezzel párhuzamosan feloldod mindazt, ami a belső konfliktust és energiaelszívást is létrehozta.
Olyan ez, mint ledobni magadról a terhet, ami alatt görnyedsz és megfájdult tőle már mindened, de eddig észre sem vetted, hogy cipeled.
Minden probléma valahogyan létrejött, és valami életben is tartja. Ha nem lenne az a “valami”, nem létezne a probléma. Ennek megértéséhez és megoldásához egy mélyebb szintű szembenézés szükséges.

Módszerem

A folyamatot azzal indítjuk, hogy azonosítjuk a célt (vagy a miértet), ami a vágyadat kelti a közös munkához. Majd belemerülünk az ego megjelenítésébe, és kezdeti tudatosságot hozunk létre. Mindkettő tájékoztat céljaidról, és erőteljes kiindulópontot ad az utazáshoz.
Mint minden változás vagy növekedés, úgy ez is belső munkát igényel. Különösen ebben a túlstimulált világban, amelyben élünk. Ha valami újat akarunk bevinni életünkbe, teret kell teremtenünk neki úgy, hogy eltávolítunk valami régit, ami már nem szolgál minket.
Egónk megzavarja kapcsolatunkat valódi énünkkel, ami a belső bizalom hiányát idézi elő. Ennek újbóli létrehozása fontos, mivel segít újra létrehozni azt a belső kapcsolatot és kommunikációt, amely az átalakulási folyamat mozgatórugója.
Az utazás iránti elkötelezettség és a tér megteremtése lehetővé teszi a fejlődést a tudatosság, és az elengedés erőteljes ciklusába. Minden alkalommal, amikor az ego egy rétegét olyannak látjuk, amilyen, az irányítása felszabadul, és mélyebbre lépünk.
Miután felszabadultál az ego uralma alól, visszatérsz valódi énedhez, az egyensúly és az igazi szabadság helyére. Ez olyan létezést és áramlást hoz létre az életedben, amely minden területen bőséget vonz, és amely természetesen támogatja a folyamatos elmélyülést.

Ügyfelek és a közös munka

Évente korlátozott számú privát ügyféllel dolgozom együtt, hogy a figyelmemet teljes mértékben rájuk tudjam irányítani. Hálás vagyok a velük való közös munkáért, mindennap inspirálnak.
Magánszemélyek és kezdő coachok számára, egyedi igények alapján ajánlok coaching programokat. Személyes 6-12 hónapos folyamatok és félnapos intenzív programok is elérhetőek az egyéni coaching programok keretében. Az árak a programtól és a coaching fókuszától függően változnak. Ügyfeleim számára az együttműködés ideje alatt is szoros kapcsolattartást biztosítok telefon és messenger elérhetőséggel. A coaching alkalmak személyesen Budapest belvárosában történnek.
Ügyfeleimnek köszönhetően folyamatosan csodákat tapasztalhatok meg. Lehetetlennek tűnő élethelyzetekben láttam hihetetlenül kreatív megoldásokat. Láttam, ahogyan a gyenge felfedezte magában a valódi erejét, majd azután elkezdi képviselni önmagát. Láttam, ahogy egy rendkívül tehetséges férfi kilép a mérgező munkahelyéről, hogy végre azzal foglalkozhasson, amit igazán szeret, és amiben igazán jó. Láttam cégvezetőt alig pár hónap alatt 4x-es bevételnövekedést elérni. Láttam az ismerkedéstől is rettegő nőt 2 hónap alatt eljutni a boldog párkapcsolatig. De láttam azt is, ahogy egy fiatalember többszörösen műtött térdekkel csúcsteljesítményt elérve lefutja a maratont.
Úgy gondolom, hogy a csodák mindig ott vannak a velem szemben ülő emberben. Én minden alkalommal ezt keresem az ügyfeleimben.
Felhívom figyelmedet, hogy nem dolgozom mindenkivel. Az együttműködés sokkal többről szól az önmagadba fektetett anyagiaknál, és sokkal többet is igényel. Az elköteleződés mellett szükséges, hogy készen állj beletenni az idődet és energiádat, hogy megvalósítsd mindazokat a célokat és álmokat, amelyek a vágyott jövődet jelentik számodra. A közös munka olyat követel meg, amit korábban talán senki és semmi. Azonban így juthatsz el oda, ahol korábban nem jártál, és így kaphatod meg azt, amivel korábban nem rendelkeztél.
A minimális előjelentkezési idő 1-2 hónap.
Kattints az alábbi kapcsolat linkre, és tedd fel nekem a kérdéseidet, hogy többet megtudj a közös munkáról.