Készen állsz az áttörésre?

3 napos intenzív deep coaching

Ez egy lehetőség, hogy felszínre hozd a benned rejlő megoldásokat.

Nem lesz tanácsadás. Csak tiszta változás.

Talán éppen itt lenne az ideje a belső munkának.

Érzelmileg nagyon megrendítő és végül felszabadító volt, ahogyan rávezettél a korlátozó meggyőződéseimre – és hogy fölöslegesen cipelem őket. Minden alkalom hozott új felismeréseket és átkeretezési lehetőségeket. Az ülések nyomán új fogásokat találtam az elakadásaimon és újra cselekvőképesnek éreztem magam. Köszönöm a figyelmedet, a hosszú ülések adta teret, ami eleinte szokatlannak tűnt, de valóban segített a mélyítésben. Jó, hogy volt helye a humornak, mert épp eleget veszem magam túl komolyan. Pontosan érezted, hogy hol vannak a témám határai, azon belül viszont addig mozgattál a kérdéseiddel, amíg végül csak-csak hajlandó voltam látni a lehetőségeimet és meglettek a következő időszakom mérföldkövei is.

V. Beatrix, Egyéni vállalkozó

Intenzív Deep coaching

Ebben a mini programban 3 egymást követő napon fogunk találkozni. Az ülések célja a témáddal és elakadásaiddal kapcsolatos mélyebb megértés, átkeretezés és a teljesen új a perspektíva megtalálása. Mindhárom nap másról fog szólni: Első napon a múltat, második napon a jövőt, a harmadik napon pedig a jelent érintjük.
Fedd fel azokat a tudattalan csapdákat, amelyekbe beleesel, amikor nem figyelsz. Ismerd fel a legfontosabb erősségeidet, hogy megduplázhasd őket. Mérd fel, hogyan teremthetsz bőséget az életedben.

A deep coaching program díja: 75.000 Ft

100% elégedettségi garancia!

Ha a program után úgy érzed, nem neked való vagy nem tetszik, amit csinálok, akkor a teljes összeget visszafizetem neked.