Köszönyöm lányok!

Úgy hozta az élet, hogy az eddigi ügyfeleim 82,4%-a nő volt. Jelenleg is kizárólag női vállalkozó ügyfeleim vannak. (A “majd én megoldom magamnak, tudom mit és hogyan kell csinálni, nem kell nekem segítség” mentalitású férfiak pedig még gondolkodnak…)
Olyan nőkkel dolgozom együtt, akik nem elégszenek meg az elfogadhatóval és a langyos vízzel, helyette a kiválóságra és a nagyobb hatás elérésére törekszenek az életük minden területén.
Ők nem akarnak belesimulni a rendszerbe, hanem ragyogni akarnak és inspirálni erre másokat is. Ahogy az egyikük mondta nemrég: “Felélesztem a fiatal nők tudás és fejlődés iránti vágyát.” (Egyszerűen imádom ezt a mondatot!)
Újra és újra bebizonyítják, hogy, ha ők meg tudják csinálni, akkor másoknak is simán lehetséges.
Pedig az ő életükben sem folyt mindig tejjel a méz. Nem volt mindig napfény és szivárvány. Traumák voltak, bántalmazások, vetélés, mélyszegénység és további szörnyű dolgok.
Senki sem tette eléjük az eredményeiket, nem nyitottak nekik ajtókat, nem protekció által jutottak előre és nem is kiskapukat használtak.
Folyamatosan szembenéznek a félelmeikkel, meghaladják önmagukat és nem sajnálják minderre a pénzt, időt és energiát. Tisztelik és megvédik önmagukat és a határaikat. A mennyiség helyett a minőségre, a látszat helyett pedig a valódi értékekre és eredményekre törekszenek.
Mindezt úgy, hogy az út során önazonosan haladjanak, összhangban a legmélyebb értékeikkel és vágyaikkal. Tökéletesen értik azt, hogy máshogy nincs értelme.
Tanulnak, célokat tűznek ki, problémákat oldanak meg, nehéz döntéseket hoznak, kockáztatnak, cselekednek, lassítanak, nem félnek hibázni, mernek sérülékenyek lenni, elfáradnak, elesnek és felállnak. Mindezek mellett pedig értékes szolgáltatásokat hoznak létre mások számára.
Az egyikük nemrég elérte a rekord hónapját 1,3 millió forint bevétellel, majd bokatörést és szalagszakadást szenvedett. A műtétet követő 6 hétben az önsajnáltatás helyett felépítette az első webshopját. És még arra is maradt fókusza, hogy önfejlesszen és 4 könyvet elolvasson azért, hogy megújulva térhessen vissza! (Majd arról panaszkodott, hogy sajnos nem lett meg a heti egy könyves átlag)
Egy másik fantasztikus ügyfelem pedig egyedülálló anyaként bizonyítja hétről hétre, hogy igenis lehetséges egyszerre fejlődni nőként, anyaként és vállalkozóként is. Történhet vele bármi, mindenből erőt merít. Olyan mély önreflexióval rendelkezik, amit a legtöbb coach is megirigyelhet.
Az ő szemükben olyan tűz lobog, amit keveseknél látok. Ők minden nap lendítenek egy kicsit a világ kerekén. Én pedig minden nap tanulok tőlük.
Köszönöm lányok! Csodálatosak vagytok!
Hajrá fiúk, lehet utánuk csinálni!