Az a bizonyos létra...

Megjártam multi cégeket, kisvállalkozásokat és betekintettem az állami szférába is. Az út egy pontján eszméltem csak rá, hogy felmásztam a létra tetejére, de rossz falhoz támasztottam. Mindvégig éreztem a belső viszketést, de nem törődtem vele eléggé.

25 éves koromra sikerült kiégnem és lezuhannom a depresszió szakadékába, de az aljára csak 27 éves koromban értem le. Hála két fontos felismerésnek egy pánik roham után, úgy pattantam vissza onnan, mint egy gumilabda. Ez az időszak rengeteget tanított nekem.

Ma már 31 évesen pontosan tudom azt, hogy bár nem az álmok színháza volt, de anélkül soha nem lennék az, aki ma vagyok. 

Az első fontos felismerés:

Ha nem változtatom meg az életem, akkor újra át fogom ezt élni.

Összhangban a szenvedéllyel

Legbelül mindannyian érezzük, hogy összhangban élünk-e a valódi célunkkal vagy sem. Én a saját bőrömön tanultam meg ennek fontosságát.

Manapság pedig coachként pont azon dolgozom, hogy ügyfeleim a világ nagy kirakósában a megfelelő helyre kerüljenek. Azt gondolom, hogy ha valaki megtalálja a helyét és ki tud teljesedni, akkor nem csak csodálatos dolgokat érhet el, de szebbé is teheti a világot.

Hiszem és tudom, hogy mindenki igazán jó lehet valamiben. Missziómnak tekintem, hogy az ügyfeleim megtalálják a saját útjukat és kimaxolják a bennük lévő lehetőségeket. Transzformatív módon segítem az ügyfeleimet karrier és vállalkozói útjukon, hogy megsokszorozzák eredményeiket és elérjék önmaguk legjobb verzióját.

A második fontos felismerés:

Nem a régi önmagamat kell visszakapnom, hiszen annak a következménye a jelenem.

Valódi változás kell!

Mi a te valódi potenciálod?

Coachként a célom, hogy a folyamatban olyan támogatást nyújtsak számodra, amivel képes vagy átlépni a korlátaidat és felszínre hozni a benned rejlő potenciált. Elérni önmagad legjobb verzióját és ezáltal új szintre emelni az életed minőségét és karrier eredményeid.

A coaching a pozitív pszichológián alapuló célirányos fejlesztő folyamat. Abban támogatlak, hogy a saját életedben a saját megoldásaidat találd meg. Rávilágítok olyan dolgokra, amelyeket valószínűleg most nem látsz az életeddel, önmagaddal és a lehetőségeiddel kapcsolatban. Ezek a felismerések és az azt követő cselekvések teszik lehetővé, hogy a jelenből a vágyott jövő irányába mozdulj el.

Csodálatos dolog látni valakinek a fejlődését egy folyamatban. Ahogy felismeri magában a saját potenciálját, új perspektívákat lát meg, felülírja a hiedelmeit, megváltozik a szemléletmódja és még sorolhatnám. Minden esetben rendkívül inspiráló számomra. A záró üléseken pedig folyton azt érzem, hogy nem akarom, hogy vége legyen, de tudom jól, hogy el kell engednem az ügyfeleimet egy ponton. Ezek olykor igazán megható pillanatok.

Coaching stílusom

Rendkívül eredményorientált vagyok. Pragmatikusan állok a coachinghoz és így mindig azokat az stratégiákat és eszközöket használom, amelyekről azt gondolom, hogy a legjobban támogatnak téged a haladásban a célod felé vezető úton. Ez hozza magával azt is, hogy a folyamat olykor nem éppen napfény és szivárvány. A fejlődés útja kellemetlenségeken keresztül vezet és ez a coachingban sincs máshogy.
Minden esetben személyre szabottan dolgozom a folyamatban. Éppúgy mint egy szabó. Elmehetsz egy drága üzletbe zakót vásárolni, ami majd kinéz rajtad valahogy és valahogyan érzed magad benne. Vagy elmehetsz egy szabóhoz, aki rád szabja a zakót. Azt gondolom, hogy a két eredmény között hatalmas különbség van. Az a célom az ügyfeleimnél, hogy a legjobb coaching élményt biztosítsam és a folyamat végén azt érezzék, hogy ez életük legjobb befektetése volt.

Jellemzően 3-6 hónapos együttműködésekben dolgozom és nem titkolt célom, hogy ez idő alatt ügyfeleim elérjék azt a haladást a témájukban, amit normál esetben (talán) csak 3 év alatt érnének el.

Hogyan tovább?

Az első konzultáció teljesen ingyenes, amely akár 2 órás is lehet. Ezen az alkalmon feltárjuk a helyzetedet, céljaidat és kihívásaidat. Természetesen elmagyarázom azt is, hogy hogyan dolgozom és mire számíthatsz az együttműködés során. Amennyiben a keretek tisztázása után úgy érezzük, hogy kölcsönös összhang és az érdeklődés, ami azt gondolom elengedhetetlen egy minőségi együttműködéshez, akkor megbeszéljük ennek a lehetséges menetét és részleteit.
Felhívom figyelmedet, hogy nem dolgozom mindenkivel. Az együttműködés sokkal többről szól az önmagadba fektetett anyagiaknál és sokkal többet is igényel. Az elköteleződés mellett szükséges, hogy készen állj beletenni az idődet és energiádat, hogy megvalósítsd mindazokat a célokat és álmokat, amelyek a vágyott jövődet jelentik számodra.